preskoči na sadržaj

Osnovna škola Matija Antun Reljković Cerna

 > Nastava  > Natjecanja
Natjecanja

Natjecanje iz rukometa - djevojčice

Autor: Anabela Krešo, 17. 5. 2018. 12:26

Danas, 17. svibnja 2018. godine, naše su rukometašice, učenice petih i šestih razreda pod mentorstvom učitelja Marija Lovrića, sudjelovale na županijskom natjecanju iz rukometa koje se održalo u našoj školi.

 [više]

DRŽAVNO NATJECANJE MLADIH TEHNIČARA

Autor: Marko Zelenić, 6. 4. 2017. 20:58

Prvi dan natjecanja. Nakon što su mentori i učenici s iznimnom pozornošću (nakon desetosatne vožnje) poslušali uvijek zanimljive uvodne govore, otvoreno je 59. natjecanje mladih tehničara.

Svako natjecanje zahtjeva pripreme i puno rada pa tako i natjecanje mladih tehničara. To je shvatila i Nika Biljan, vrijedna i marljiva učenica naše škole, koja se upravo  upornošću i predanim radom plasirala na državno natjecanje u Primoštenu. Nije joj smetalo kada je saznala za prenatrpani raspored natjecanja niti što je ostajala poslije nastave svaki puta kada je to bilo moguće i po ne znam koji puta sjeckala balzu. Uvijek puna pitanja i radoznala, pomalo zabrinuta da slučajno nešto nije propustila naučiti. Ponekad je teško za povjerovat da Nika ima samo 12 godina. Tako odgovorna i savjesna, a opet razigrana i djetinjasta, baš u svemu posebna.

Drugi dan natjecanja. Kongresna dvorana puna učenika, koje nakon rješavanja testa čeka cjelodnevna izrada praktičnih radova. U pomalo kaotičnoj situaciji, mentori daju posljednje upute učenicima u nadi da će postići što bolje rezultate. Usred sve te zbrke, za uredno posloženim radnim stolom, Nikino nasmijano lice, nestrpljivo čeka početak natjecanja.

Treći dan natjecanja, iako Nika nije plasirana na prva tri pobjednička mjesta u svojoj kategoriji maketarstvo i modelarstvo i osvojila solidno 12. mjesto, ona bi da je to bilo moguće, u najvažnijoj kategoriji dobre osobe, vedrog duha, nasmijane od uha do uha, uvjerljivo osvojila prvo mjesto. Nema sumnje da će iduće godine biti još uspješnija, kao i u svemu što će raditi u životu. Ako ne vjerujete u nastavku pročitajte Nikin osvrt na natjecanje. 

 [više]

ŽUPANIJSKO NATJECANJE MLADIH TEHIČARA

Autor: Marko Zelenić, 28. 3. 2017. 21:38

Mladi tehničari Nika Biljan i Nikolina Keser učenice petog razreda i Mario Mustać učenik šestog razreda, nakon uspjeha na školskom natjecanju ostvarili su plasman u drugi krug natjecanja. Kao većina njihovih vršnjaka mogli su svaki dan poslije nastave otići kući i igrati nogomet ili igrice, gledati televizor, učiti za testove, ali oni su odlučili razveseliti njihovog mentora i gotovo svaki dan poslije nastave, s osmijehom na licu, pojaviti se na vratima učionice tehničke kulture i pripremati za županijsko natjecanje. Nakon mukotrpno odrađenih  priprema, 3. ožujka ekipa se uputila u OŠ Antuna Bauera u Vukovaru. Natjecali smo se u kategorijama  maketarstvo i modelarstvo (peti razred) i graditeljstvo (šesti razred). Sve je započelo pisanom provjerom teorijskih znanja, nastavilo devedeset minutnom izradom praktičnog rada te završilo predstavljanjem rada. Učenica Nika Biljan s 83 osvojena boda plasirala se na prvo mjesto u kategoriji maketarstvo i modelarstvo, dok se učenica Nikolina Keser tek s bodom manje plasirala na treće mjesto. Učeniku Mariju Mustaću  osvojena 72 boda bila su dovoljna da se plasira na odlično 11 mjesto u svojoj kategoriji. Nevjerojatna motivacija, rad i odgovoran pristup rezultirali su izvanrednim uspjehom naših učenika. Na kraju ne preostaje ništa drugo nego čestitati im na odličnom uspjehu, a posebno Niki  Biljan koja je osvojenim prvim mjestom osigurala plasman na državno natjecanje, koje će se održati od 29.-31. ožujka u Primoštenu. 

 [više]

Dječja zmajada - Vinkovci 2016.

Autor: Domagoj Bujadinović, 31. 5. 2016. 09:46

Devet učenika naše škole sudjelovali su na natjecanju "Zmajada" koja se već tradicionalno održava na aerodromu u Vinkovcima. Natjecanje se održavalo u prijepodnevnim satima u subotu 28. svibnja 2016. godine. Sudjelovalo je 7 škola s oko 80 učenika.

Ove godine, postigli smo ekipno drugo mjesto, dok je prvo mjesto odnijela OŠ Josipa Kozarca iz Vinkovaca kojoj ujedno i čestitamo. U kategoriji pojedinačnih rezultata učenik naše škole Zlatko Bilić osvojio je prvo mjesto kojem čestitamo na postignutom uspjehu i odličnom predstavljanju Škole.

Što drugo reći, nego da smo ponosni na naše učenike i nadamo se da će tako i dalje ostati.

Više fotografija pogledajte u fotogaleriji ili klikom ovdje!

 [više]

Državna smotra LiDraNo 2016. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Verica Špehar - Vratarić, 22. 4. 2016. 13:26

Uručivanje priznanja

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje održana je 25. jubilarna državna Smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2016. u Šibeniku od 4. do 8. travnja 2016. godine .

 [više]

Veliki uspjeh Lyre Karšaj

Autor: Ivana Markovinović, 18. 4. 2016. 09:33

Naša učenica Lyra Karšaj (5. b) pozvana je na državno Natjecanje iz geografije koje će se održati u Krapinskim Toplicama, 20.- 22. travnja 2016. Čestitamo Lyri na velikom uspjehu i sretno na državnom!

 [više]

Poluzavršnica natjecanja školskih sportskih društava osnovnih škola u rukometu

Autor: Domagoj Bujadinović, 11. 3. 2016. 14:43

Jučer 10. ožujka 2016. godine u sportskoj dvorani OŠ Darda održana  je poluzavršnica natjecanja školskih sportskih društava osnovnih škola u rukometu za djevojčice. Natjecale su se tri ekipe među kojima i ekipa ŠSD Tomislav koja predstavlja našu školu. Na otvaranju turnira snage su odmjerile ekipe ŠSD Polet te domaćin ŠSD Darda, gdje je domaći odnio uvjerljivu pobjedu. U drugoj utakmici su se učenice naše škole sastale s ekipom Poleta te upisale pobjedu. Završnu utakmicu su odigrale učenice naše škole protiv domaćina iz Darde te, nažalost, upisale poraz i samim tim omogućili ekipi Darde sudjelovanje na Državnom prvenstvu. Čestitamo pobjednicima te im želimo uspjeha na državnom prvenstvu koje će se održati u travnju 2016. u Poreču. Zahvaljujemo i našim natjecateljicama koje je pripremao učitelj Mario Lovrić.    

Više fotografija pogledajte u fotogaleriji ili klikom ovdje!

 [više]

Rukometašice naše - SRETNO!!

Autor: Ivana Markovinović, 10. 3. 2016. 08:58

Danas, 10. ožujka 2016. godine, naše rukometašice ,pod mentorstvom učitelja  Marija Lovrića, sudjeluju na regionalnom natjecanju sedmih i osmih razreda u Dardi. Želimo im puno sreće  i prolazak na Državno prvenstvo.

                                           Sreeeetno!! :)

 [više]

Natjecanje iz rukometa za djevojčice

Autor: Domagoj Bujadinović, Irena Srdanović, 16. 2. 2016. 15:52

U našoj školi se danas održalo školsko natjecanje iz rukometa za djevojčice u organizaciji Saveza školskih sportskih društava Vukovarsko- srijemske županije.  Na natjecanju su sudjelovali: O. Š. Stjepana Cvrkovića (Stari Mikanovci), O. Š. Gradište (Gradište), O. Š. August Cesarec (Ivankovo) i O. Š. Matija Antun Reljković (Cerna). U ukupnom poretku ekipa naše škole osvojila je prvo mjesto.

Više fotografija pogledajte u fotogaleriji ili klikom ovdje !

 

 [više]

INFOKUP 2016. - Natjecanje iz informatike

Autor: Domagoj Bujadinović, 14. 2. 2016. 21:16

I u 2016. godini učenici naše škole natjecali su se u Osnovama informatike, inače najbrojnijoj natjecateljskoj kategoriji, gdje je prvo mjesto osvojio učenik Petar Š. iz OŠ Josipa Lovretića kojim ovim putem i čestitamo na uspjehu te želimo da uspješno predstavi našu Vukovarsko - srijemsku županiju. Učenik naše škole Patrik Cerovski postigao je odlično drugo mjesto koje dijeli, a vrlo dobra mjesta osvojili su i učenici 8.a razreda Hrvoje Vorel i Dani Benjamin Opačić.

 

 

 [više]

INFOKUP 2016 - školska razina

Autor: Domagoj Bujadinović, 19. 1. 2016. 13:17

Danas, 19. siječnja 2016. godine, započinje Infokup - hrvatsko natjecanje iz informatike i računalstva kojemu je cilj okupiti mlade i talentirane učenike i ubrzati njihov razvoj kroz sudjelovanje u takvim aktivnostima koje mogu biti poticaj njihovim sposobnostima. U našoj školi sudjelovalo je 3 učenika osmih razreda, Dani Benjamin Opačić, Hrvoje Vorel i Patrik Cerovski na školskom natjecanju. Želimo puno sreće sutra i prolazak u viši rang natjecanja.

 [više]

Rezultati natječaja "Moja prva knjiga" 2015.

Autor: Zdenka Kamenicki, 1. 6. 2015. 20:33

  Objavljeni su rezultati natječaja "Moja prva knjiga", na kojem su sudjelovala tri  učenika 2.b razreda naše škole.

  Od 697 pristiglih dječjih autorskih  slikovnica na natječaj  nagrađena je jedna naše slikovnica.

 Posebnu nagradu je osvojio učenik  Nikola Stepić za svoju slikovnicu "Marko u svijetu igrica".

Čestitamo Nikoli na osvojenoj nagradi!

Rezultate natječaja možete pogledat na: http://www.mojaprvaknjiga.com

 [više]

Projekt "Dijete i zdravlje" -2.b

Autor: Zdenka Kamenicki, 23. 5. 2015. 20:29

    U sklopu nastave prirode i društva u drugom  razredu učenici uče o zdravlju. Nova, proširena znanja učenici su stjecali izradom  projekta "Dijete i zdravlje".

Projekt "Dijete i zdravlje" završen je integriranim danom na istu temu. Cijeli dan je protekao u radnoj, takmičarskoj i  veseloj atmosferi. 

 

Više u foto-galeriji ili klikom ovdje.

 [više]

Moje mjesto u današnjem svijetu

Autor: Zdenka Kamenicki, 30. 4. 2015. 23:37

Na likovni natječaj – Natječaj za dječju kartu svijeta „ Moje mjesto u današnjem svijetu“ prijavio se učenik 2.b razreda, Filip Živić.

 

Pogledati u foto-galeriji ili klikom ovdje.

 [više]

Regionalno natjecanje učenica sedmih i osmih razreda u rukometu 26. ožujka 2015. godine

Autor: Jelena Čop, 26. 3. 2015. 15:50

pobjednice Regionalnog natjecanja u rukometu, sedmi i osmi razredi, 2015.

U sportskoj dvorani naše škole i ove se godine održalo Regionalno natjecanje u rukometu. Sudjelovale su četiri škole, među kojima je i naša. Učenice sedmih i osmih razreda naše škole pobijedile su na Regionalnom natjecanju i time izborile odlazak na Državno natjecanje u Poreč.

 [više]

ŠKOLSKO I ŽUPANIJSKO NATJECANJE - RUKOMET, 2015.

Autor: Jelena Čop, 23. 3. 2015. 13:13

rukomet

Osvrt na Školsko i Županijsko natjecanje u rukometu, na kojemu je naša škola osvojila prvo mjesto, napisala je učenica Petra Godanj koja je bila i sudionica oba natjecanja.

 [više]

Županijsko natjecanje Mladih tehničara

Autor: Saša Egić, 13. 3. 2015. 21:30

Na danas održanom županijskom natjecanju Mladih tehničara u Vukovaru, sudjelovalao je i našaih šest učenika. Najbolji rezultat polučio je Martin Bilić, učenik sedmog razreda u kategoriji Strojarske konstrukcije, koji je osvojio treće mjesto sa samo 2 boda zaostatka za pobjednikom. Častitam!

Ostali rezultati u nastavku.

 [više]

Natječaj Moja prva knjiga

Autor: Zdenka Kamenicki, 13. 3. 2015. 19:44

 Lana Musa, Nikola Stepić i Tihana Stepić, učenici 2.b razreda naše škole upustili su se u avanturu pisanja i ilustriranja vlastite slikovnice. Napisali su i ilustrirali tri prekrasne slikovnice.

 Lana Musa sudjeluje sa svojom slikovnicom Zec Skočko, Nikola Stepić slikovnicom Marko u svijetu igrica , a Tihana Stepić slikovnicom Ankine maštarije.

 

Čestitamo Lani, Nikoli i Tihani  i držimo im palčeve!

Pogledajte više u foto-galeriji ili klikom ovdje.

 [više]

XX. županijsko Natjecanje iz hrvatskoga jezika Vijest ima dokument u privitku

Autor: Jelena Čop, 10. 3. 2015. 13:21

Mihaela Turkalj, osvojeno drugo mjesto na županijskom Natjecanju iz hrvatskoga jezika

Naša je škola i ove godine imala predstavnike na županijskom Natjecanju iz hrvatskoga jezika i ostvarila izvrsna mjesta. U nastavku možete saznati rezultate učenika sedmih i osmih razreda koje su pripremale nastavnica Verica Špehar-Vratarić i nastavnica Jasna Živković.

 [više]

REZULTATI NATJEČAJA ZA NAJBOLJE OSMIŠLJENU REKLAMU

Autor: Sanja Kovač, 23. 2. 2015. 13:14

Prigodom 9. rođendana bibliobusa Vukovarsko-srijemske županije, u petak 20. veljače 2015. održana je svečana dodjela i proglašenje pobjednika Natječaja za najbolje osmišljenu reklamu na temu bibliobusa i njegovih usluga. Na natječaj je pristiglo ukupno 15 plakata i 2 jingla za radio. Nagrade su podijeljene u 2 kategorije: od 1. do 4. razreda OŠ i od 5. do 8. razreda OŠ. U svakoj kategoriji su izabrana 3 mjesta. U prvoj kategoriji je Josipa Krmpotić, učenica 2. b razreda naše škole osvojila 3. mjesto. Stoga, čestitamo Josipi i njezinoj mentorici učiteljici Zdenki Kamenicki!

 [više]

More prijateljstva 2014

Autor: Saša Egić, 25. 6. 2014. 16:33

Učenici, koji su na županijskim natjecanjima iz tehničke kulture osvojili prvo mjesto, te ujedno sudjelovali na Državnom natjecanju mladih tehničara (među njima i naš Luka Havić, učenik sedmog razreda), i njihovi mentori iz Vukovarsko-srijemske županije, tjedan dana boraviti će u Dubrovniku u periodu od 20.-26.06.2014.

Ova, sada već druga po redu akcija, inicirala je profesorica računalstva iz dubrovačke Turističke i ugostiteljske škole, ujedno i  predsjednice Udruge pedagoga tehničke kulture, Jelena Vlahović, koja je pozivom malim Vukovarcima odlučila na poseban način obilježiti 20-tu obljetnicu potpisivanja povelje prijateljstva između gradova Dubrovnika i Vukovara...

 [više]

Državno prvenstvo školskih sportskih društava 2014. godine Vijest ima dokument u privitku

Autor: Jelena Čop, 11. 6. 2014. 21:23

pobjednice Državnog prvenstva s nastavnikom Ivanom Kalićem

U Vinkovcima je od 5. do 7. lipnja održano Državno prvenstvo školskih sportskih društava za pete i šeste razrede u sljedećim sportovima: mali nogomet, košarka, rukomet, atletika i odbojka. Našu su školu predstavljale rukometašice koje su pobjedile na Regionalnom natjecanju.

 [više]

56. natjecanje mladih tehničara Republike Hrvatske

Autor: Saša Egić, 7. 4. 2014. 12:08

U predvorju hotela

Na upravo završenom Državnom natjecanju mladih tehničara, koje se od 2. do 4. travnja održalo u Primoštenu, sudjelovao je i učenik naše škole. Luka Havić, učenik sedmog razreda,  predstavljao je i našu Županiju, ali i cijelu Slavoniju i to u novoj kategforiji, automatika. Ta tehnička grana podrazumjeva programiranje mikrokontrolera, naprave koja omogućava automatsko odvijanje nekakvog procesa rada stroja, ali i poznavanje strojarstva, jer je trebalo izraditi automatizirano parliralište. Kako je to izgledalo, možete pogledati na priloženoj slici, a uskoro i u foto galeriji.

 [više]

Poluzavršno natjecanje za djevojčice u rukometu

Autor: Domagoj Bujadinović, Karolina Vukšić, 3. 4. 2014. 13:26

Ove godine naša škola Osnovna škola Marija Antun Reljković bila je domaćin Regionalnog natjecanja u rukometu za djevojčice. Natjecale su se četiri škole: Cerna, Đakovo, Jakšić i Vrpolje.

Više slika pogledajte u fotogaleriji ili klikom ovdje!

 [više]

INFOKUP 2014. - Natjecanje iz informatike - službeni rezultati

Autor: Domagoj Bujadinović, 10. 3. 2014. 11:24

Učenici naše škole natjecali su se u Osnovama informatike, inače najbrojnijoj natjecateljskoj kategoriji, gdje je prvo mjesto osvojio učenik Filip Škrlec iz Jarmine kojim ovim putem i čestitamo na uspjehu te želimo da uspješno predstavi našu Vukovarsko - srijemsku županiju. Učenik naše škole Marko Kožić postigao je odlično drugo mjesto koje dijeli, a treće mjesto osvojila je učenica  8.c razreda Nikolina Janković. Uz drugo i treće mjesto dobar rezultat postigli su Tea Blažević i Tonći Gotovac na županijsko natjecanju INFOKUP 2014.

 [više]

Natječaj na temu "Katastrofe i snaga zaštite i spašavanja"

Autor: Zdenka Kamenicki, 10. 3. 2014. 08:38

       Učenici 1. b razreda, koji sudjeluju u radu dodatne nastave i likovne skupine, pokušali  su se likovno i literarno izraziti na zadanu temu. Naše najuspješnije radovima prijavili smo na raspisani natječaj. 

 

Čestitamo Filipu Živiću i Nikoli Stepiću na postignutom uspjehu.                          Oni će nas predstavljati  i na državnom natjecanju svojim literarnim radovima.    Želimo im puno uspjeha i sreće!

 [više]

56. natjecanje mladih tehničara

Autor: Saša Egić, 7. 3. 2014. 18:00

na županijskoj razini, održano je u petak, 7. ožujka u Osnovnoj školi Antuna Bauera u Vukovaru. Na natjecanju su sudjelovali i naši učenici te postigli slijedeći uspjeh:

5. razred, Katarina Mirković - 5. mjesto

6. razred, Hrvoje Vorel - 3. mjesto

7. razred, Mihaela Turkalj - 3. mjesto

8. razred, Lara Bilić - 6. mjesto

U novoj kategoriji, Automatika, sudjelovali su samo naši učenici Luka Havić, Ivan Rakocija i Mihael Krznarić.

Prvoplasirani predstavljat će našu Županiju na Državnom natjecanju 2. - 4. travnja u Primoštenu.

Čestitam!

 [više]

Županijsko natjecanje iz hrvatskoga jezika

Autor: Verica Špehar - Vratarić, 6. 3. 2014. 19:59

Županijsko je natjecanje iz hrvatskoga jezika održano 5. ožujka u Osnovnoj školi Josipa Kozarca u Vinkovcima. Na natjecanju su sudjelovale i naše učenice koje su ostvarile sljedeći plasman:

Mihaela Turkalj, 7. b - 4. mjesto

Laura Maslač, 8. a  - 4. mjesto

Deborah Lalić, 8. b - 7. mjesto.

Čestitamo učenicama na postignutom uspjehu.

 [više]

INFOKUP 2014. - Županijsko natjecanje

Autor: Domagoj Bujadinović, 21. 2. 2014. 10:30

Danas 21.veljače 2014.godine je u osnovoj školi "Zrinskih'' u Nuštru održava se županijsko natjecanje iz informatike. Puno sreće i uspjeha na natjecanju želimo našim predstavnicima škole, a to su: Marko Kožić, Tea Blažević, Nikolina Janković i Tonči Gotovac.

SRETNO!

 [više]

Neslužbeni rezultati školskog natjecanja INFOKUP 2014

Autor: Domagoj Bujadinović, 21. 1. 2014. 21:28

Čestitamo učenicima naše škole koji su postigli dobar rezultat na školskom natjecanju iz informatike INFOKUP 2014. Neslužbene  rezultate  školskog natjecanja pogledati pod opširnije!

 [više]

INFOKUP 2014.

Autor: Domagoj Bujadinović, 21. 1. 2014. 10:16

Danas, 21. siječnja 2014. godine, počinje Infokup - hrvatsko natjecanje iz informatike i računalstva kojemu je cilj okupiti mlade i talentirane učenike i ubrzati njihov razvoj kroz sudjelovanje u takvim aktivnostima koje mogu biti poticaj njihovim sposobnostima. U našoj školi sudjeluje 6 učenika sedmih i osmih razreda na školskom natjecanju. Želimo puno sreće  i prolazak u viši rang natjecanja.

 [više]

Ponos domovine - fotografski natječaj

Autor: Domagoj Bujadinović, 25. 11. 2013. 13:55

Udruga Ponos domovine organizira natječaj za izbor najbolje fotografije na temu Moja domovina. Pod opširnije pročitajte više o uvjetima natječaja i vrijednim nagradama koje možete osvojiti. S obzirom na to da natječaj traje do 30. ožujka 2014. godine, imate dovoljno vremena uzeti fotoaparat u ruke i pokazati koliko ste kreativni.

 [više]

Nastup dječje skupine KUD-a Tomislav u Kutini

Autor: Ines Grabovac, 16. 10. 2013. 23:38

Petra Stepić, članica novinarske skupine 3.a razreda sudjelovala je na 11. festivalu dječjeg folklora u Kutini. Dječja skupina vratila s toga natjecanja sa zlatnom medaljom a Petra je za nas pripremila zanimljivo izvješće.

Svim članovima dječje skupine KUD-a Tomislav i njihovoj voditeljici čestitamo na zasluženom prvom mjestu i zlatnoj medalji  te im želimo uspjeh u daljnjem radu. 

 [više]

Završna priredba - Moja prva knjiga

Autor: Zdenka Kamenicki, 6. 10. 2013. 22:24

  Photo: Pozivamo sudionike natječaja, kao i svu djecu, učitelje i roditelje koje zanima dječje stvaralaštvo na završnu priredbu natječaja MOJA PRVA KNJIGA 2013.26. rujna 2013. godine (četvrtak)Gradsko kazalište Zorin dom, Karlovac, Domobranska 1Program:15:00 – 16:00 ...konzultacije za djecu koja žele usavršiti svoj rad15:30 – 16:30 ...čitanje prvonagrađenih radova (kampanja „Čitaj mi!“)16:00 – 17:00 ...izložba svih slikovnica pristiglih na natječaj...podizanje drugih, trećih i poticajnih nagrada te pohvalnica i priznanja 17:00 – 18:15 ...ZAVRŠNA PRIREDBA I DODJELA NAGRADA...projekcija crteža iz slikovnica...„I u šumi toga ima“ – predstava Dramskog studija Zorin doma...svečana dodjela nagrada...ansambl „Singrlice“18:15 – 19:00 ...povrat slikovnicaMladim autorima to je nezaboravan doživljaj i poticaj na dalje stvaranje, a roditeljima i učiteljima dodatno nadahnuće kreativnom vođenju djece.Veselimo se vašem dolasku i druženju u lijepom gradu Karlovcu!Za POTVRDU DOLASKA i dodatne informacije obratite se na tel.099 5023047 (Željka). U četvrtak, 26. rujna 2013.  u Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu održana je  završna priredba natječaja Moja prva knjiga. Na natječaju su sudjelovali učenici naše škole, Viktorija Čop i Matej Dekanović. 

 

  

 

 

   Više u foto-galeriji!

 [više]

Rezultati regionalnog natjecanja iz rukometa za djevojčice

Autor: Tajana Šarić, 12. 3. 2013. 16:32

Danas, 12.ožujka 2013.godine s početkom u 10h održano je regionalno natjecanje u rukometu za djevojčice u osnovnoj školi M.A.Reljković Cerna.

Na natjecanju su sudjelovale ekipe: OŠ "Mladost" Jakšić, OŠ J.A.Ćolnića Đakovo, OŠ "Antun Mihanović" Nova Kapela i OŠ "M.A.Reljković" Cerna.                  Pobjednik regionalnog natjecanja je ekipa iz osnovne škole "M.A.Reljković" Cerna.

Čestitamo našim djevojkama i njihovom voditelju Ivanu Kaliću, te im želimo puno sreće na državnom natjecanju!

Rezultate možete pogledati pod "opširnije".

 [više]

Županijsko natjecanje iz tehničke kulture

Autor: Saša Egić, 9. 3. 2013. 18:41

U petak, 8.ožujka, u prostorima Osnovne škole Antuna Bauera u Vukovaru, održano je županijsko natjecanje iz tehničke kulture. Na natjecanju je sudjelovalo i naših osam učenika s polovičnim uspjehom. Najbolji plasman ostvario je Hrvoje Vorel, učenik petog razreda, koji je u kategoriji Maketarstvo i modelarstvo osvojio drugo mjesto.

 [više]

Regionalno natjecanje iz rukometa za djevojčice

Autor: Tajana Šarić, 7. 3. 2013. 14:16

U utorak 12.ožujka 2013.godine u OŠ M.A.Reljković u Cerni će se održati regionalno natjecanje iz rukometa za djevojčice.

Na natjecanju će sudjelovati: OŠ "Mladost" Jakšić, OŠ J.A.Ćolnića Đakovo, OŠ "Antun Mihanović" Nova Kapela, Batrina i OŠ "M.A.Reljković" Cerna.

U 9:30h je sastanak voditelja grupa na kojem će se izvlačiti parovi, a u 10h je početak natjecanja.

Našim djevojkama želimo puno sreće!

 [više]

Županijsko natjecanje u rukometu za djevojčice

Autor: Domagoj Bujadinović, 27. 2. 2013. 11:14

Dana 22. veljače održano je  županijsko natjecanje u rukometu za djevojčice u športskoj dvorani OŠ Bartol Kašić - Vinkovci. Sudjelovale su 4 ekipe osnovnih škola; OŠ Matija Antun Reljković, Cerna, OŠ Bartol Kašić,Vinkovci te ekipe iz OŠ Iloka i OŠ Županja. Pobjednik završnog natjecanja za prvaka Vukovarsko - srijemske županije je tim OŠ Matija Antun Reljković - Cerna.

Čestitamo našem rukometnom timu i želimo puno uspjeha u daljnjem natjecanju.

Rezultate možete pogledati pod "opširnije"

 [više]

Županijsko natjecanje iz informatike

Autor: Marko Kožić, 22. 2. 2013. 14:07

 [više]

Sedam učenika pozvano na županijsko natjecanje INFOKUP 2013 Vijest ima dokument u privitku

Autor: Domagoj Bujadinović, 19. 2. 2013. 15:46

Sutra 20. veljače 2013. godine održava se Županijsko natjecanje iz informatike INFOKUP 2013 u OŠ Zrinskih, Nuštar. Boje naše škole brane slijedeći učenici: Antonija Tomašević, Marko Kožić, Tea Blažević, Martina Jakšić, Nikolina Janković, Dario Kuterovac, Luka Pastuović. Želimo im puno sreće i uspjeha....

S  R   E   T   N   O

 [više]

Natjecanje mladih tehničara

Autor: Saša Egić, 2. 2. 2013. 11:05

Kao i kod svih natjecanja, tako i 55. natjecanje mladih tehničara počinje školskom razinom. Prma vremeniku, natjecanje se treba provesti u vremenu između 12. i 15. veljače. Za pripremu  natjecanja organizirane su grupe Mladih tehničara naše škole prema rasporedu koji je istaknut na vratima kabineta fizike i tehničke kulture i na vratima učionice informatike. Malo je vremena, stoga su zadaci s prošlih natjecanja dostupni na web stranici škole u izborniku (lijevo) Dokumenti, Tehnička kultura. Probajte...

 [više]

Rezultati školskog natjecanja INFOKUP 2013

Autor: Domagoj Bujadinović, 22. 1. 2013. 14:54

Čestitamo učenicima naše škole koji su postigli dobar rezultat na školskom natjecanju iz informatike INFOKUP 2013. Više o natjecanju pogledati na www.infokup.hr!

 [više]

Infokup 2013.

Autor: Domagoj Bujadinović, 20. 1. 2013. 21:34

Sutra, 21. siječnja 2013. godine, počinje Infokup - hrvatsko natjecanje iz informatike i računalstva kojemu je cilj okupiti mlade i talentirane učenike i ubrzati njihov razvoj kroz sudjelovanje u takvim aktivnostima koje mogu biti poticaj njihovim sposobnostima. U našoj školi sudjeluje 7 učenika sedmih i osmih razreda na školskom natjecanju. Želimo puno sreće sutra i prolazak u viši rang natjecanja.

 

 [više]

NATJEČAJ ZA NAJBOLJE NACRTANU STRIP-TABLU NA TEMU BIBLIOBUSA Vijest ima dokument u privitku

Autor: Sanja Kovač, 15. 1. 2013. 13:12

Dragi učenici,

pozivamo vas na sudjelovanju u Natječaju za najbolje nacrtanu strip-tablu na temu    bibliobusa koji organizira Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci povodom 7. rođendana Bibliobusa. Od vas se traži da nacrtate strip u kojem ćete osmisliti jedan događaj koji uključuje bibliobus, knjige, vas i vaše prijatelje. Natječaj traje od 14. siječnja do 14. veljače 2013. Najljepši i najmaštovitiji radovi će biti nagrađeni zanimljivim nagradama, a imena pobjednika će biti objavljena u Vinkovačkom listu.

Uključite se!

Više o natječaju i primjere stripova možete naći u prilogu ili možete saznati u školskoj knjižnici.

 [više]

Povijest likovnog zbivanja u školi!

Autor: Domagoj Bujadinović, 8. 12. 2012. 15:55

Više o likovnim radovima pogledajte u fotogaleriji ili klikom ovdje!

 [više]

Osvojili smo 2. mjestooooooooo! - "Skockajte web! 2012".

Autor: Domagoj Bujadinović, 5. 11. 2012. 12:30

S veseljem vas obještavamo da smo osvojili 2. mjesto u CARNetovom natjecanju "Skockajte web! 2012" u kategoriji osnovnih škola. U ovogodišnjem natjecanju je sudjelovalo 120 škola, od čega 96 u kategoriji osnovnih škola i 24 u kategoriji srednjih škola. U posebnoj kategoriji Klub najskockanijih sudjelovalo je 8 škola.

Veliko hvala Ocjenjivačkom sudu što je prepoznao naš trud i zalaganje i dodijelio nam mjesto viceprvaka. Čestitamo pobjednicima OŠ Svete Ane, Osijek i ostalim školama na odličnim rezultatima i veselimo se zajedničkom druženju na dodjeli nagrada sljedeći tjedan u Rijeci. Više o natjecanju pogledajte ovdje !

 

 

 

 [više]

Maketa školske okolice 3. š razreda Vijest ima dokument u privitku

Autor: Kristina Karlušić, 18. 10. 2012. 17:05

Učenici 3. š razreda izradili su maketu okolice svoje škole.

 [više]

Natjecanje u poznavanju prometnih propisa putem Prometne Učilice

Autor: Domagoj Bujadinović, 27. 9. 2012. 07:46

I ove će se godine za učenike osnovnih škola održati natjecanje u poznavanju prometnih propisa putem Prometne Učilice. Natjecanje na kojem učenici mogu pokazati svoje znanje o sudjelovanju u prometu te pritom osvojiti vrijedne nagrade, provodit će se od 1. listopada 2012. . (do 12:00 sati) unutar Prometne Učilice na adresi  http://ucilica.skole.hr/prometna, internetske aplikacije za učenje i provjeru znanja iz prometnih propisa.

 [više]

Dan športa

Autor: Ivana Perić, 4. 6. 2012. 18:41

 

 

1. lipnja obilježili smo Dan športa. Učenici su odmjerili snage u trčanju, rukometu i nogometu, a mlađi uzrasti u nošenju jajeta u žlici i skokovima u vrećama. Rezultate i fotografije pogledajte u nastavku.

 [više]

DRŽAVNO PRVENSTVO ŠKOLSKIH ŠPORTSKIH DRUŠTAVA - RUKOMET

Autor: Ivana Markovinović, 15. 5. 2012. 08:21

 

Rukometašice naše škole, članice ŠŠD Tomislav, pune entuzijazma i energije, sudjelovale su na Državnom prvenstvu školskih športskih društava koje se održavalo ove godine u Poreču od 02. do 08. svibnja. Na prvenstvu  je ukupno sudjelovalo 6 rukometnih  timova iz svih krajeva Hrvatske. Naše rukometašice, čiji je trener i voditelj nastavnik Marijan Pirić,  osvojile su peto mjesto koje za našu sredinu ima zlatni sjaj. Mi smo mala sredina pa je taj rezultat  poticaj za daljnji rad i ulaganje.

Čestitamo našim učenicama!!!

 [više]

Županijsko natjecanje LIK 2012.

Autor: Zdenka Kamenicki, 30. 3. 2012. 20:27

                                               Županijsko natjecanje LIK 2012. održano je u našoj školi u petak, 23. ožujka 2012.                                                   

 [više]

NAŠE UČENICE OSTVARILE PLASMAN NA DRŽAVNO NATJECANJE U RUKOMETU!!

Autor: Ivana Markovinović, 28. 3. 2012. 17:16

Još jedan izuzetan uspjeh naših učenica - ČESTITAMO!!!

 [više]

Naše rukometašice u poluzavršnom natjecanju RH- skupina Istok

Autor: Irena Srdanović, 28. 3. 2012. 12:27

Učenice naše škole su u srijedu 28. ožujka 2012. god. zajedno s nastavnikom tjelesne kulture Marijanom Pirićem otputovale u Slavonski Brod na regionalno natjecanje u rukometu za djevojčice. Natjecanje će se održati u sportskoj dvorani "Vijuš" s početkom u 12 sati. Osim naše škole na natjecanju će sudjelovati i osnovne škole iz Garčina, Lipika i Darde.

 [više]

Rezultati županijskih natjecanja

Autor: Ivana Markovinović, Unknown , External , 8. 3. 2012. 10:23

Svaki dan jedno županijsko natjecanje!

Školska natjecanja su iza nas, u tjednima pred nama svaki dan se održava jedno županijsko natjecanje.

Pod "Opširnije" pogledajte uspjeh naših učenika.

 [više]

Rezultati školskog natjecanja iz Tehničke kulture

Autor: Ivan Menđušić, 6. 2. 2012. 11:11

Na školskom natjecanju iz Tehničke kulture održanog  03. veljače 2012. sudjelovalo je 13 učenika iz 5-ih razreda i 14 učenika iz 6-ih razreda.

Više o natjecanju pogledajte u fotogaleriji ili klikom ovdje.

Rezultate prvih pet učenika pogledajte pod "Opširnije" 

 [više]

Rezultati natjecanja iz hrvatskoga jezika

Autor: Ivana Perić, 2. 2. 2012. 20:44

 

Natjecanje u poznavanju hrvatskoga jezika održano je 2. veljače 2012. s početkom u 13 sati. Rezultate pogledajte u nastavku.

 [više]

Rezultati školskog natjecanja iz Engleskog jezika

Autor: Ivana Markovinović, 1. 2. 2012. 17:41

Na školskom natjecanju iz Engleskog jezika  održanog  24. siječnja 2012. sudjelovalo je pet učenika iz 8-ih razreda.

 

Pogledajte rezultate pod opširnije!!!


 

 [više]

Rezultat školskog natjecanja iz Vjeronauka

Autor: Marija Barukčić, 27. 1. 2012. 18:47

Na školskom natjecanju iz Vjeronauka održanom 19. siječnja 2012. sudjelovalo je 19 učenika od 5.-8. razreda. 

 [više]

Rezultati s školskog natjecanja iz fizike

Autor: Tomislav Šunjić, 25. 1. 2012. 23:26

Natjecanje je održano 25. siječnja 2012 godine s početkom u 13.00 h. Naši fizičari imali su 120 minuta za rješavanje pet složenih zadataka koje nam je pola sata prije početka natjecanja proslijedilo županijsko povjerenstvo za provedbu natjecanja iz fizike.

Pogledajte rezultate pod opširnije!!!

 [više]

Rezultati natjecanja iz informatike "Infokup 2012"

Autor: Domagoj Bujadinović, 23. 1. 2012. 17:50

Rezultate školskog natjecanja iz informatike "Infokup 2012" koje se održalo danas pogledajte pod "opširnije" 

 [više]

Danas u 13h natjecanje iz Informatike

Autor: Domagoj Bujadinović, 23. 1. 2012. 10:38

Ove godine ukupno je prijavljeno 5881 učenika za natjecanje iz informatike. Učenici su imali mogućnost prijave u tri kategorije. Osnove informatike, razvoj softvera i algoritmi. U našoj školi prijavljeno je 26 učenika 7. i 8. razreda. Svi učenici natječu se u kategoriji osnove informatike, u kojoj je prošle godine učenik naše škole,Domagoj Jukić, sudjelovao na državnom natjecanju kao jedini predstavnik Vukovarsko – srijemske županije.

Sretno na natjecanju svim učenicima žele nastavnici iz INFORMATIKE!

 [više]

Poziv učenicima za školsko natjecanje iz INFORMATIKE Vijest ima dokument u privitku

Autor: Domagoj Bujadinović, 15. 1. 2012. 15:02

Pozivam sve učenike 7. i 8. razreda koji žele sudjelovati na školskom natjecanje  iz informatike da pošalju svoje podatke (Ime prezime, razred) na e-poštu domagoj.bujadinovic@skole.hr ili da se jave osobno nastavniku Domagoju. Učenici mogu prijavu za natjecanje izvršiti i putem www.infokup.hr . Svaku prijavu mora potvrditi nastavnik kako bi sudjelovali na natjecanju.

Više pogledajte na opširnije!

 [više]

Hapkido prvenstvo Hrvatske u našoj školskoj dvorani

Autor: Ivana Perić, 23. 10. 2011. 14:03

U nedjelju, 16.10. 2011., održano je hapkido prvenstvo Hrvatske u našoj školskoj dvorani. Nastupilo je 40-ak natjecatelja iz 5 klubova: HK „Agram“ , vojni HK „Petar Zrinski“ i HK „Zagi“ iz Zagreba, HK „Sveti Mihovil“  iz Slavonskog Broda, HK „Cerna“ iz Cerne.   Rezultate i fotografije pogledajte u nastavku.

                                                                               

                                         Priredili: Emanuel i Benjamin Pastuović, 8. a 

 

 [više]

ZMAJADA U VINKOVCIMA

Autor: Tomislav Šunjić, 6. 6. 2011. 09:22

U Vinkovcima je u subotu 4. lipnja 2011 godine održana Dječja zmajada na aerodromu Sopot. Sudjelovalo je 7 škola s oko 80 učenika, a iz naše škole sudjeluje čak 16 učenika. I ove godine, drugu godinu zaredom, ekipno je naša škola bila najbolja. Što drugo reći, nego da smo ponosni na naše učenike i nadamo se da će tako i dalje ostati. Više fotografija pogledajte u fotogaleriji.

 [više]

Obilježen Dan športa

Autor: Ivana Perić, 30. 5. 2011. 18:15

        Danas se u školi obilježio Dan športa. Redovne nastave nije bilo, a učenici su uživali u raznim tjelesnim aktivnostima: trčanju, rukometu,nogometu, igri graničara.. Simbolično  se ukazalo na to koliko je fizička aktivnost važna za zdravlje svih nas, kao što tvrdi stara poslovica: "U zdravom tijelu, zdrav duh!"  Potvrdila se i činjenica da Cerna ima izvrsne mlade i talentirane športaše.

Rezultate natjecanja i poneke fotografije pogledajte u nastavku (veći broj fotografija nalazi se u foto-galeriji).

 [više]

Atletska utrka "Memorijal 12 redarstvenika"

Autor: Tomislav Šunjić, 8. 5. 2011. 19:45

5. utrka za Janka Čovića , Dječaci ( 7. i 8. )-1000 m

1.Filip Cerovski (‘’M.A. Reljković’’, Cerna)

2.Marka Smolčić (‘’A.Cesarec’’, Ivankovo)

3.Marko Blekić (‘’I.Mažuranića ‘’, Vinkovci)

 [više]

Državno natjecanje iz informatike/računalstva – INFOKUP 2011.

Autor: Domagoj Bujadinović, 4. 5. 2011. 21:10

Od 17. do 20. travnja 2011. godine u Rapcu su se okupili najbolji mladi hrvatski informatičari, među kojima i učenik naše škole Domagoj Jukić te mentor Domagoj Bujadinović, prof. Na Državno je "Infokup" natjecanje ukupno pozvano 188 učenika i 97 mentora. Najveći broj učenika stigao je iz Grada Zagreba i to čak 74 učenika, a jedini predstavnik Vukovarsko - srijemske županije je učenik 8.c razreda Domagoj Jukić. Kako je sve prošlo prosudite po fotografijama...

 

 [više]

Regionalno natjecanje u rukometu !

Autor: Ivana Markovinović, 6. 4. 2011. 09:17

Rukometašice naše škole zaigrat će na regionalnom rukometnom natjecanju koje će se održati u petak 8. travnja 2011. godine s početkom u 12:00.

Domaćin natjecanja je Školski športski savez Brodsko- posavske županije i to u Sportskoj dvorani „Vijuš“ u Slavonskom Brodu.

Poželimo uspjeh našim djevojkama…!!

 [više]

Učenik Domagoj Jukić pozvan na DRŽAVNO natjecanje iz informatike!

Autor: Administrator , 31. 3. 2011. 15:56

Učenik 8.c razreda Domagoj Jukić dobio je poziv na DRŽAVNO natjecanje iz informatike. Poziv na državno natjecanje stigao je nakon osvojenoga 1. mjesta na Županijskom natjecanju koje je održano 14. ožujka u OŠ Zrinskih, Nuštar. Učenik Domagoj Jukić te mentor Domagoj Bujadinović. prof. kao jedini predstavnici Vukovarsko – srijemske županije otputovat će u mjesto Rabac gdje se održava Državno natjecanje iz informatike od 17.-20. travnja 2011. Slike i opis putovanja možete pronaći uskoro na  WEB stranicama škole.

Zapažen rezultat na Županijskom natjecanju ostvarili su i sljedeći učenici naše škole; Davor Karamatić (8.a), Marko Mešin (8.b) i Hrvoje Mišić (8.b), ali to nije bilo dovoljno za daljnje natjecanje.  

ČESTITAMO DOMAGOJU I OSTALIM UČENICIMA NA ZAPAŽENOM REZULTATU.

 [više]

Novo natjecanje u poznavanju prometnih propisa putem Prometne Učilice

Autor: Matej Peulić, 25. 3. 2011. 11:14

I ove će se godine za učenike osnovnih škola održati natjecanje u poznavanju prometnih propisa putem Prometne Učilice. Natjecanje na kojem učenici mogu pokazati svoje znanje o sudjelovanju u prometu te pritom osvojiti vrijedne nagrade, provodit će se od 1. ožujka (od 12:00 sati) do 6. svibnja 2011. (do 12:00 sati) unutar Prometne Učilice na adresi  http://ucilica.skole.hr/prometna, internetske aplikacije za učenje i provjeru znanja iz prometnih propisa

 [više]

ZMAJADA U VINKOVCIMA

Autor: Ivana Perić, 4. 6. 2010. 13:04

 

U Vinkovcima je 29. svibnja održana Dječja zmajada na aerodromu Sopot. Sudjelovalo je 8 škola s oko 150 učenika. Ekipno je naša škola bila najbolja  dok je pojedinačno pobjedu odnio Denis Fernbach iz Nuštra. Natjecatelj naše škole, Mihael Živić, osvojio je četvrto mjesto. Što drugo reći, nego da smo ponosni na naše učenike i nadamo se da će tako i dalje ostati. Više fotografija pogledajte u fotogaleriji.

                                                        

                                                                                                      Mihaela Žulj, 8. b

 [više]

Atletska utrka Memorijal 12 redarstvenika !

Autor: Domagoj Bujadinović, 12. 5. 2010. 21:44

Peta utrka Ivica Vučić, učenici 7. i 8. razreda osnovnih škola, 1000 metara: 1. mjesto FILIP CEROVSKI (M.A. Reljković, Cerna), 2. Domagoj Stojanović (B. Kašić, Vinkovci), 3. Adrian Puškarić (A. Cesarec - Ivankovo)

 [više]

Atletska utrka Memorijal 12 redarstvenika !

Autor: Domagoj Bujadinović, 12. 5. 2010. 10:43

Prva utrka Janko Čović, učenici 3. i 4. razreda osnovnih škola, 600 metara: 1. mjesto MARKO KOŽIĆ (M.A. Reljković, Cerna), 2. Stjepan Dekanić (V. Nazora, Vinkovci), Toni Karimović (OŠ Jankovci).

 [više]

Regionalno natjecanje u rukometu !

Autor: Domagoj Bujadinović, 11. 3. 2010. 11:20

Dana 09.03.2010. u Cerni se održalo regionalno natjecanje u rukometu. Sudjelovale su ekipe iz Garčina (Brodsko - posavska županija), Jakšić (Požeško - slavonska županija), Darda (Osječko - baranjska) i ekipa Cerne (Vukovarsko – srijemska).

 [više]

Županijsko natjecanje u rukometu za djevojčice !

Autor: Marija Čop, Iva Martinović, 1. 2. 2010. 13:05

OŠ Matija Antun Reljković - rukomet

Došli smo do drugog dijela natjecanja - županijskog, koje se održalo kod nas, u Cerni, 28.02.2010. U goste su nam došle tri ekipe: Novo Selo (OŠ Bartol Kašić),Vukovar (OŠ Mitnica) i Županja (OŠ Ivan Kozarac). Natjecanje su otvorili načelnik općine Cerna Goran Begović i ravnatelj škole Ilija Grgić, prof.

 [više]

 e-Dnevnik poveznica

Popis udžbenika za

školsku godinu 2018./2019.

 

1. razred

2. razred

3. razred

4. razred

5. razred

6. razred

7. razred

8. razred

Koliko je sati ?

Oglasna ploča
Skockajte web! 2012

Anketa (mala)
Da li pročitaš knjigu koju posudiš u školskoj knjižnici?Koliko je stupnjeva?

Weather Widget

Tko je trenutno online!  

Brojač posjeta
Ispis statistike od 4. 9. 2011.

Ukupno: 999806
Ovaj mjesec: 2368
Ovaj tjedan: 1056
Danas: 10
Sandučić povjerenja

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Raspored zvonjenja

Prije podne

1. sat     8,00  –   8,45

2. sat     8, 50 –  9,35

Veliki odmor

3. sat       9,50 – 10,35

4. sat    10,40 – 11,25

5. sat    11,30 – 12,15

6. sat    12,20 – 13,05

 

Poslije podne

1. sat     13, 15 – 14,00

2. sat     14,05 –  14,50

Veliki odmor

3. sat    15,05 –  15,50

4. sat   15,55 –  16,40

5. sat    16,45 –  17-30

6. sat    17,35 –  18,20

CMS za škole logo
Osnovna škola Matija Antun Reljković Cerna / Šetalište dr. F. Tuđmana 3, HR-32272 Cerna / os-mareljkovic-cerna.skole.hr / ured@os-mareljkovic-cerna.skole.hr
preskoči na navigaciju